11 valpar föddes den  4/3 ! Det blev 5 vita hanar ,2 vita tikar, 3 svarta hanar  och 1 svart tik! Mamma är Chilla SE UCH” Momabo´s Hashtgging A Rock Move” mars 2020. Pappa är den otroligt vackra och trevliga hanen ” Sam” C.I.B SE UCH FI UCH NO UCH EE CH Huffish In Care Of Aleph SE55347/2015 . Tikarna är tingade men  hanar finns till försäljning. Välkommen att höra av Dej vid intresse. Gå in under tidigare kullar och klicka på “Intensive Care kullen” så finns lite bilder där. Har även lagt ut under filmer!

Chilla hade en kull 2018 med 9 st mycket trevliga och vackra svarta och vita valpar.  Om Du går in på ” Tidigare valpkullar” och sedan  “Texaskullen” så finns det bilder på dem att se.

Båda har HD A HDindex 109.  Inavelskoefficient är 0,6

Sam har genomfört godkänt BPH med skott samt tävlat med fina resultat i nosework.

Provparning

Huffish In Care Of Aleph SE55347/2015

Translate »